Leuke bootaccessoires

Ben jij graag op het water te vinden, wil je een boot huren of ken je iemand die graag rondvaart? Dan kan je vast wel wat leuke boot accessoire gebruiken. Er zijn vele soorten leuke accessoires te vinden voor een boot die erg handig kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan boot intereur accessoires. De onderstaande producten kunnen ook leuk zijn voor de èchte watersportliefhebbers. Op deze manier maak je jullie dag op het water helemaal compleet. Zo heb je alles aan boord wat je nodig hebt en jullie kunnen je zo uren vermaken. Benieuwd wat deze accessoires zijn? Lees dan maar snel verder! 

Comfortabel zitkussen

Bij een dagje varen is lekker kunnen zitten zeker een must. De hele dag staan zou uiteindelijk voor lichamelijke klachten zorgen en we willen aan het einde van de dag geen rugpijn. De comfort seat is een ideaal zitkussen voor aan boord. Binnen in het kussen zit een scharniersysteem, wat ervoor zorgt dat je geen extra rugonderteunig nodig hebt om comfortabel te zitten. Pak er een hapje en drankje bij en ontspan met het prachtige uitzicht. Dit kan je bijvoorbeeld leuk geven als boot accessoires cadeau aan je vriend of vriendin. 

Boot verlichting

Varen in het donker kan erg leuk zijn. Als we praten over echte leuke boot accessoires, dan kan de boot verlichting niet ontbreken. Wanneer je in het bezit bent van lampjes, creëer je al snel een gezellige sfeer. Er zijn vele soorten boot verlichtingen te vinden om het internet. Dit loopt van de neutralere kleuren tot de echte feestverlichting. Je kan het zo gek niet bedenken en de keuze is geheel aan jou.

Handmarifoon

Veel boten hebben een vaste marifoon aan boord. Maar een compacte en lichtgewichte handmarifoon, is een erg handige accessoires boot. Hierdoor ben je als bestuurder altijd op de hoogte van wat er om je heen gebeurd. Hierdoor kan je in geval van nood direct om hulp vragen. Wanneer je je mobiele telefoon besluit te gebruiken, kan het voorkomen dat je geen bereik hebt. 

Fleecedekens

Fleecedekens, ze zijn er in allerlei soorten vormen en maten te vinden. Ze zijn in een korte tijd erg populair geworden en jij kan zeker niet achterblijven. Het zijn heerlijke zachte warme dekens, wat wil je nog meer? Zo kom je ook de wat koudere dagen door op het water. Pak je fleecedeken erbij, maak een warm drankje klaar en ontspannen maar. Deze kan je gemakkelijk kopen in boot accessoires winkel. 

 

Kaart kussen

We gaan verder met de kaart kussens, een erg leuke accessoires voor op je boot. Dit zijn waterproof kussen met daarop een mooie uitsnede van de officiële ANWB waterkaarten. Hierdoor weet je altijd op welke plek je je bevindt en een kussen is ook een handige boot accessoires. Op deze manier hoef je niet meer altijd te informeren naar de tips & omgeving